Betöltés

Szuperinfó gyermekrajzverseny „Húsvéti és tavaszi élmények!”

A Pécs és körzete Szuperinfó kiadója rajzpályázatot hirdet a pécsi Általános Iskolák alsó és felső tagozatos gyermekeinek. A pályázatnak 2 kategóriában – alsó és felső tagozatban 3-3 és közönségdíjasként 1-1 – összesen 8 díjazottja egyenként értékes tárgynyereményekben, ajándékutalványokban , rendezvény belépőjegyekben részesül. Pályázni mindkét korcsoportban,  2017. március 31-ig lehet.

rajzverseny logo

Részletek:

A pályázat témája

Rajzold le kedvenc tavaszi élményeidet, illetve miért várod a Húsvétot. Alkosd meg minél színesebben, ötletesebben a festményedet vagy rajzodat.

Adunk pár ötletet a képeitek témájához:

– egy kirándulást a családdal
– egy vidám napodat
– amikor segítesz a nagyszüleidnek a kertben ültetni, vagy palántázni
– játszol a háziállataiddal
– ha már átéltél egy vicces húsvéti locsolkodást vagy locsolást
– stb.

Pályázati korosztályok

1-4. osztályos általános iskolások
5-8. osztályos általános iskolások

Formai követelmények

A pályázatra A/4-es méretben tetszőleges technikával (pl. vízfesték, tempera, zsírkréta, filctoll, színes ceruza) elkészített műveket várunk. Minden induló egy alkotással nevezhet.

Értékelés

A beérkezett pályaműveket független zsűri értékeli. Az elbírálás szempontjait az ötletesség, a minél egyedibb perspektíva és ábrázolásmód adják.

A két korcsoportban 3-3 nyertest díjaz a független zsűri, emellett korcsoportonként 1-1 pályaművet a Facebookos szavazás alapján közönségdíjasként jutalmazunk. A beérkező alkotásokra mindenki nyomhat egy like-ot a Pécs és körzete Szuperinfó Facebook-profiljára feltöltött Rajzverseny albumon belül 2017. február 1 – 2017. március 31. között.

Nyeremények

A pályázat két korcsoportjában 4-4 összesen 8 nyertes részesül díjazásban. A nyereményeket (ajándékutalvány, belépőjegy, tárgynyeremény) támogatóink ajánlják fel.

A pályázattal kapcsolatos legfontosabb időpontok

• A pályázat kiírásának időpontja: 2017. január 19.
• A pályázatok beérkezésnek határideje: 2017. március 31.
• A közönségszavazás ideje: 2017. március 31.
• Eredményhirdetés/Ünnepélyes díjátadó: 2017. április 15.

A pályázatok benyújtásának módja

Az elkészült rajzot és a hozzá tartozó jelentkezési adatlapot a következő címre kérjük postázni:
Pécs és körzete Szuperinfó Szerkesztősége
7621 Pécs Rákóczi út 24-26. I. em. 228 (Iparosház)

A pályázaton postai úton beküldött, vagy a szerkesztőségbe személyesen behozott eredeti pályaműveket fogadunk. Fotózott, szkennelt, e-mailben küldött pályázattal nem lehet nevezni.

Egyéb feltételek és információk

• A beérkezett pályamunkákat csak a hozzájuk mellékelt és kitöltött jelentkezési adatlappal együtt tudjuk elfogadni, amit a pécsi Szuperinfóban hetente megjelentetünk március 31-ig
• Az elkészült alkotás hátoldalára kérjük, írják rá a gyermek nevét, korosztályát, a gondviselő nevét és telefonszámát valamint a kép címét.
• Pályázni csak eredeti alkotásokkal lehet.
• Az eredményhirdetést követően a rajzokat 2 hétig a Pepita Kultúrtérben kiállítjuk, utána a szerkesztőségben személyesen átvehetők.
• A pályázat kiírója a pályázat, illetve a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaműveket kiállítani, bemutatni (pl. internetes felületen, programfüzetben, katalógusban, PR-tevékenység során).
• A pályázat kiírója jogosult a pályázati nyerteseket fotókon, illetve cikkekben, valamint egyéb audiovizuális anyagokban bemutatni.
• A pályázat kiírója a pályázat során birtokába kerülő személyes adatokat kizárólag a pályázat keretein belül, a jelenlegi és a jövőbeni gyermekrajzpályázatokkal összefüggő kommunikáció céljából kezeli. A pályázat kiírója a számára szolgáltatott adatokat harmadik személy részére nem továbbítja.
Kérdés esetén kérjük, keresse szerkesztőségünket az szuperinfopecs@gmail.com e-mailcímen.

A szerzőről:

Top